Skip to content
Etusivu Hoas Miksi muuttaisin Hoasille?

Miksi muuttaisin Hoasille?

Opiskelija-asunto on kuin mikä tahansa koti – paitsi parempi, sillä se on suunniteltu palveluineen nimenomaan opiskelijan tarpeisiin.

Paras opiskelijaetu

Edullinen hinta, kattavat asumisen palvelut ja mahtava asukasyhteisö – parasta opiskelijaetuaan ei kannata jättää käyttämättä. Hoasilla asuminen on osa opiskelijan elämäntapaa!

Opiskelijoilta opiskelijoille

Hoas on perustettu opiskelijoiden toimesta, opiskelijoita varten. Opiskelijajärjestöt nimeävät edustajat Hoasin hallitukseen ja muodostavat valtuuskunnan, joten asuminen kehittyy opiskelijamaailman asiantuntemuksen ja tarpeiden ehdoilla.

Edulliset vuokrat

Hoas ei tavoittele voittoa, joten vuokrat voidaan pitää alhaisina. Vuokramme ovat markkinahintaa keskimäärin 35 prosenttia edullisemmat.

Reilut sopimusehdot

Suurin osa Hoasin vuokrasopimuksia on toistaiseksi voimassa olevia. Kun teet vuokrasopimuksen Hoasin kanssa, sinun ei tarvitse sitoutua asumaan asunnossa määräaikaa kuten monella yksityisellä vuokranantajalla on tapana. Asunnon irtisanomisaika on asukkaalle yksi kalenterikuukausi. Jos lähdet vaihtoon tai työharjoitteluun opiskelujesi aikana, voit jälleenvuokrata Hoas-kotisi tai hakea asumisoikeuden siirtoa.

Paljon enemmän kuin pelkkää majoitusta

Vuokraan sisältyy paljon opiskelijoille tarpeellisia maksuttomia palveluita, kuten netti, saunavuorot, pesutupa ja kattavat jätteenlajittelumahdollisuudet. Lisäksi tuemme aktiivista asukastoimintaa, jota saa kehittää vapaasti yhdessä naapureiden kesken.

Välitämme asukkaista ja olemme tukena elämän erilaisissa käännekohdissa

Meiltä saa apua ja tukea paljon monipuolisemmin kuin useimmilta muilta vuokranantajilta. Neuvomme asumisen aloittamisessa, kodin kunnossapidossa, vuokran maksamisessa, asunnon vaihdossa, asukkaiden yhteistoiminnassa ja monessa muussa askarruttavassa asiassa.

Olemme luotettava ja vakiintunut toimija

Jo yli 50 vuoden ajan olemme tarjonneet opiskelijoille koteja ja ikimuistoisia kokemuksia osana tärkeää elämänvaihetta.

Olemme myös alan edelläkävijä

Kehitämme toimintaamme koko ajan yhdessä asukkaidemme kanssa ja meillä asuessasi olet omalta osaltasi mukana tässä kehityksessä. Panostamme paljon esimerkiksi puurakentamisen kehittämiseen.


Olet nyt varjossa ""devstaging"". Poistu