Skip to content
Etusivu Asuvalle Asukastoiminta

Asukastoiminta on Hoas-asukkaiden yhteistä tekemistä – grilli-iltoja, juhlia, yhteisiä retkiä, hauskoja ja hyödyllisiä hankintoja ja paljon muuta! Toiminta muotoutuu asukastoimikuntalaisten näköiseksi. Hoasin puolesta tulevat vuotuiset määrärahat, jota toimikunnan hankintoihin ja tapahtumiin voi käyttää.

Asukastoiminnassa pääset halutessasi myös vaikuttamaan oman kiinteistösi asioihin. Asukastoimikunnasta mm. valitaan edustaja asumisen yhteistyöelimeen, jossa asukkaat, Hoas ja ylioppilaskunnat tekevät yhdessä töitä sen eteen, että opiskelija-asuminen on helppoa ja mukavaa. Yhteistyöelimessä otetaan kantaa esimerkiksi asuntojen kuntoon, kiinteistöjen ylläpitoon, järjestyssääntöihin ja asumiskustannuksiin.

Tule mukaan!

Olet asukkaana tervetullut mukaan asukastoimintaan milloin tahansa! Voit liittyä asukastoimikuntaan vuoden alussa järjestettävässä asukaskokouksessa. Muina aikoina ota yhteyttä oman kiinteistösi asukastoimikuntaan. Jos teillä ei vielä ole omaa asukastoimikuntaa, mutta olisit kiinnostunut asukastoiminnasta, ole yhteydessä Hoasin Asukastoimintaan (asukastoiminta[at]test.test.dev.hoas.fi).

Kurkkaa videolta, millaisia kokemuksia Hoas-asukkailla on asukastoiminnasta!


Olet nyt varjossa ""devstaging"". Poistu