Skip to content
Etusivu Asuvalle Palvelut Hoas-asukkaalle

Palvelut Hoas-asukkaalle

Haluamme tarjota asukkaillemme mukavinta ja helpointa opiskeluajan asumista. Siksi taloissamme on tarjolla opiskelijan elämää helpottavia palveluita. Esimerkiksi netti kuuluu kaikille, ja saunan tai pesukoneen voi varata käyttöönsä maksutta. Asumisen aikaisissa tarpeissa apunasi on MyHoas, asukkaidemme oma sähköinen palvelu.

Useissa Hoasin kiinteistöissä on erilaisia asukkaiden käytössä olevia tiloja. Pesutuvassa saat kätevästi pyykit pestyä ja saunaan pääset varaamalla vuoron sähköisestä varausjärjestelmästämme. Tavaroitasi voit säilyttää oman asuntosi lisäksi kiinteistön säilytystiloissa, kuten irtaimistovarastoissa ja ulkovarastoissa. Jos sinulla on oma auto, voit varata itsellesi maksullisen autopaikan suurimmassa osassa kiinteistöjämme. Ovenavauspalvelu puolestaan on apunasi, jos unohdat avaimesi kotiin.

Kaksi työpöytää huoneessa. Suuri ikkuna, josta näkyy kadulle. Huone on katutasossa.
Yhteistiloja, Tuuliniitty 1
Kuvan etualalla biljardipöytä. Biljardipöydän takana on suuri sohva. Yksi huoneen seinä on lasia, ja lasin läpi näkyy pesutuvan pyykkikoneita.
Pesutuvan yhteydessä oleskelutila, Tuuliniitty 1

Kiinteistöistämme löytyy myös erilaisia yhteistiloja asukkaiden käyttöön, kuten kuntosaleja, yhteiskeittiöitä, opiskelutiloja ja kattoterasseja. Kerhohuonetta voi hyödyntää esimerkiksi juhlien tai kokoontumisen järjestämiseen. Kerhohuoneen varauksia hallinnoi yleensä kiinteistön oma asukastoimikunta. Jos haluat varata kerhohuoneen omaan käyttöösi, ole yhteydessä oman kiinteistösi asukastoimikuntaan.

Puinen terassipöytä ja -tuolit leveällä kattoterassilla poutapäivänä. Terassilta näkyy kauas, ja lähempänä näkyy viereisten talojen kattoja.
Kattoterassi, Arielinkatu 2

Kaikki omassa opiskelijatalossasi olevat palvelut löydät helpoiten kirjautumalla MyHoasiin ja tarkistamalla kiinteistön tiedot -osion.


Olet nyt varjossa ""devstaging"". Poistu