Skip to content
Etusivu Asuvalle Ovenavauspalvelu

Ovenavauspalvelu

Securitas: 020 491 2962*

*Poikkeuskiinteistöt: Itämerenkatu 12, Santakuja 3 ja Selkämerenkatu 6. Ohjeet.

Unohtuiko avaimet sisälle?

Ovenavauspalvelumme takaa, että pääset asuntoosi myös siinä tapauksessa, että asuntosi avain ei tilapäisesti ole hallussasi. Jos avain on kokonaan kadonnut, sinulla on velvollisuus ilmoittaa siitä meille viipymättä. Toimi avainten katoamistapauksessa ohjeistuksemme mukaisesti.

Suurimmassa osassa kiinteistöjämme ovenavauspalvelua hoitaa Securitas. Poikkeuskiinteistöt ja niihin liittyvät ohjeistukset löydät tämän sivun lopusta.

Kuinka tilaan ovenavauspalvelun?

Soita Securitaksen numeroon 020 491 2962.

Puhelun hinta 0204-alkuiseen yrityspuhelinnumeroon on Suomessa 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min. (Traficom, 2023)

Kuinka paljon ovenavaus maksaa ja miten se maksetaan?

Palvelun hinta on 30 euroa.

Kun Securitaksen vartija tulee avaamaan ovesi, hän antaa sinulle laskun. Maksutapana on tilisiirto laskussa annettujen tietojen mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää laskusta, ole suoraan yhteydessä Securitakseen.

Entä jos maksan laskun myöhässä?

Jos et maksa laskua eräpäivään mennessä, Securitas lähettää laskusta yhden maksumuistutuskirjeen. Muistutuksesta veloitetaan 5 euroa, joka lisätään laskun summaan.

Jos laskua ei Securitaksen muistutuksen jälkeen makseta, sen periminen siirtyy Hoasille. Me laskutamme erääntyneestä ovenavauspalvelusta 53 euroa. Hinta sisältää Securitaksen Hoasilta perimän laskun (47 €) ja käsittelykulun (6 €).

Kuka voi tilata ovenavauksen?

Ovenavauksen voi tilata vain asunnossa virallisesti Hoasin kirjoilla oleva asukas. Ovenavauksen yhteydessä sinun pitää todistaa henkilöllisyytesi näyttämällä kuvallista, virallista henkilöllisyystodistusta.

Ovenavaus jälleenvuokralaiselle

Hoas toimittaa jälleenvuokralaisten tiedot suoraan Securitakselle oven avausta varten. Muista toimittaa jälleenvuokraussopimus ajoissa meille, jotta jälleenvuokralainenkin voi tarvittaessa tilata ovenavauksen.

Ovenavaus avaintenluovutussopimuksella

Uusi asukas voi tarvittaessa saada ovenavauksen ennen vuokrasopimuksensa virallista alkua. Näytä vartijalle henkilöllisyystodistuksen lisäksi allekirjoitettua avaintenluovutussopimusta sekä tulostettua vahvistusta vuokrasopimuksesta.

Poikkeukset

Näissä kiinteistöissä ota suoraan yhteyttä oman kiinteistösi ovenavauksen palveluntarjoajaan:

  • Itämerenkatu 12: Stadin Talkkari, puh. 041 502 8858, stadintalkkari[at]yahoo.com.
  • Santakuja 3 ja Selkämerenkatu 6: Pestone puh. 040 8488 991 24 h

Tarkista myös kiinteistön ulko-ovesta tai ilmoitustaululta ajantasaiset päivystysnumerot muutosten varalta. Hinnat määräytyvät palveluntarjoajan hinnaston mukaisesti.


Olet nyt varjossa ""devstaging"". Poistu