Skip to content
Framsida Hoas Varför skulle jag flytta till Hoas?

Varför skulle jag flytta till Hoas?

En studentbostad är som vilket som helst hem – förutom att det är bättre, eftersom det med sina tjänster är utformat speciellt för de studerandes behov.

Den bästa studentförmånen

Ett förmånligt pris, omfattande boendeservice och en fin hyresgästgemenskap – missa inte den bästa studentförmånen. Att bo hos Hoas är en del av den studerandes livsstil!

Av studerande för studerande

Hoas grundades av studerande, för studerande. Studentorganisationerna nominerar representanter till Hoas styrelse och bildar en delegation, så att boendet utvecklas utifrån studerandevärldens expertis och behov.

Förmånliga hyror

Hoas strävar inte efter vinst, så hyrorna kan hållas låga. Våra hyror är i genomsnitt 35 procent billigare än marknadspriset.

Mycket mer än bara boende

Hyran inkluderar många kostnadsfria tjänster för studerande nödvändiga tjänster, såsom internet, bastuturer, tvättstuga och omfattande avfallssorteringsanläggningar. Dessutom stöder vi aktiv boendeverksamhet som fritt kan utvecklas tillsammans med grannar.

Vi bryr oss om hyresgästerna och fungerar som stöd i livets vändpunkter

Vi erbjuder hjälp och stöd på ett mycket mer mångsidigt sätt än de flesta andra hyresvärdar. Vi erbjuder råd gällande boende, hemmets underhåll, hyresbetalning, byte av bostad, hyresgästernas gemensamma verksamhet och många andra frågor.

Vi är en pålitlig och väletablerad aktör

Vi har i över 50 års tid erbjudit studerande hem och minnesvärda upplevelser som en del av ett viktigt livsskede.

Vi är också föregångare inom området

Vi utvecklar ständigt vår verksamhet tillsammans med våra hyresgäster och när du bor hos oss är du delaktig i denna utveckling. Vi investerar mycket i till exempel träkonstruktion.


Your current shadow instance is ""devstaging"". Exit