Skip to content
Etusivu Asuvalle Rekisteröityminen ja salasanan vaihtaminen MyHoas-palveluun

Rekisteröityminen ja salasanan vaihtaminen MyHoas-palveluun

Kun käytät palvelua ensimmäistä kertaa, pyydämme sinua rekisteröitymään. Rekisteröitymisen yhteydessä varmennamme henkilöllisyytesi, sillä palvelussa käsitellään henkilötietojasi. Voit tarkistaa käsiteltävät henkilötiedot tietosuojaselosteesta: https://dev.hoas.fi/tietosuoja/asunnon-hakijoiden-ja-asukkaiden-henkilotietojen-kasittely-hoasilla/

Käytä rekisteröityessäsi sähköpostiosoitetta, jonka olet Hoasille yhteystiedoiksesi antanut. Rekisteröitymisen yhteydessä sovellus ohjaa sinut luomaan salasanan palveluun. Jatkossa voit käyttää kirjautumiseen sähköpostin ja salasanan yhdistelmää.

Kirjautumissivut

Hakijoiden palvelu

Kun haluat päivittää asuntohakemustasi, jatkaa sen voimassaoloa tai hyväksyä asuntotarjouksen, kirjaudu hakijan sähköisiin palveluihin osoitteessa apply.test.test.dev.hoas.fi

Asukkaiden palvelu

Asukkaat kirjautuvat asukkaan palveluihin osoitteessa mytest.test.dev.hoas.fi.

Jos olet rekisteröitynyt palveluun hakijana, voit käyttää samoja tunnuksia asukkaan palveluun kirjautumiseen. Asukkaan palvelun saat käyttöösi, kun vuokrasopimuskautesi alkaa.

Tunnistautuminen

Tunnistautumisen voit tehdä pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai käyttäen tekstiviestitunnistautumista.

Kun haluat käyttää tunnistautumiseen pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, valitse tunnistautumistavaksi vahva tunnistautuminen. Sovellus ohjaa sinut tunnistautumiseen ja salasanan luomiseen palveluun.

 1. Valitse Rekisteröidy käyttäjäksi, Vahva tunnistautuminen ja Tunnistaudu. Sinut ohjataan tunnistautumaan vahvasti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Seuraa tunnistautumispalvelun ohjeita. Tunnistautumiseen käytetään Telian palvelua.
 2. Tunnistautumisen jälkeen kirjoita sähköpostiosoitteesi ja valitsemasi salasana. Salasanassa tulee olla vähintään kuusi merkkiä, joista vähintään yksi on iso kirjain, vähintään yksi on pieni kirjain, vähintään yksi on numero ja vähintään yksi on erikoismerkki.
 3. Saat sähköpostiisi viestin, jossa on linkki käyttäjätunnuksesi aktivoimiseen. Vahvistuslinkki on voimassa 24 tuntia. Linkistä sinut ohjataan sivulle, jossa vahvistat rekisteröitymisen kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

Tunnistautuminen tekstiviestillä

Jos sinulla ei ole suomalaisia pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta käytössäsi, käytä tekstiviestitunnistautumista.

 1. Valitse Rekisteröidy käyttäjäksi ja Tekstiviestitunnistautuminen. Tekstiviestitunnistautumisessa sinut ohjataan antamaan sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ja tilaamaan kertakäyttöinen koodi puhelimeesi. Koodi saapuu sinulle tekstiviestinä, jonka lähettäjä on Hoas. Tekstiviestinä saapuva koodi on voimassa kaksi minuuttia.
 2. Syötä kertakäyttöinen koodi sille varattuun paikkaan. Tämän jälkeen kirjoita sähköpostiosoitteesi ja valitsemasi salasana. Salasanassa tulee olla vähintään kuusi merkkiä, joista vähintään yksi on iso kirjain, vähintään yksi on pieni kirjain, vähintään yksi on numero ja vähintään yksi on erikoismerkki.
 3. Saat sähköpostiisi viestin, jossa on linkki käyttäjätunnuksesi aktivoimiseen. Vahvistuslinkki on voimassa 24 tuntia. Linkistä sinut ohjataan sivulle, jossa vahvistat rekisteröitymisen kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

Etkö saanut tekstiviestiä?

Jos pyytämäsi koodin sisältämä tekstiviesti ei syystä tai toisesta saavu, voimme tehdä sinulle toimistotunnistautumisen. Tätä varten pyydämme sinua lähettämään kopion henkilöllisyystodistuksestasi tai passistasi salattuna sähköpostina (https://dev.hoas.fi/yhteydenotto/salattu-sahkoposti/) osoitteeseen asumispalvelut@test.test.dev.hoas.fi. Otamme sinuun yhteyttä, kun tunnistautuminen on tehty ja voit jatkaa käyttäjätunnuksien luomista. Toimi silloin näin:

 1. Valitse Rekisteröidy käyttäjäksi ja Toimistotunnistautuminen. Sinut ohjataan antamaan sähköpostiosoitteesi ja valitsemasi salasana. Salasanassa tulee olla vähintään kuusi merkkiä, joista vähintään yksi on iso kirjain, vähintään yksi on pieni kirjain, vähintään yksi on numero ja vähintään yksi on erikoismerkki.
 2. Saat sähköpostiisi viestin, jossa on linkki käyttäjätunnuksesi aktivoimiseen. Vahvistuslinkki on voimassa 24 tuntia. Linkistä sinut ohjataan sivulle, jossa vahvistat rekisteröitymisen kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

Salasanan tai käyttäjätunnuksen vaihtaminen

Voit tilata salasanan vaihtolinkin kirjautumissivulta. Saat salasanan vaihtolinkin sähköpostiisi. Sähköpostiviestin lähettäjä on noreply@tampuuri.fi ja linkki on voimassa 24 tuntia. Salasanassa tulee olla vähintään kuusi merkkiä, joista

 •  vähintään yksi on iso kirjain,
 • vähintään yksi on pieni kirjain,
 • vähintään yksi on numero ja
 • vähintään yksi on erikoismerkki.

Jos sähköpostiosoitteesi vaihtuu, päivitä uusi sähköpostiosoite omiin tietoihisi MyHoas-palvelussa. Tämän jälkeen rekisteröidy palveluun uudestaan uudella sähköpostiosoitteellasi.


Olet nyt varjossa ""devstaging"". Poistu