Skip to content
Etusivu Asuvalle Maksut ja tilitiedot MyHoasissa

Vuokralasku ja maksutilanne MyHoasissa

MyHoasissa voit:

  • Tarkistaa tilinumeron, jolle lasku maksetaan
  • Tarkistaa viitenumeron, jota käytetään laskun maksamiseen
  • Halutessasi tulostaa vuokralaskun itsellesi
  • Tarkistaa, onko jotain maksamatta

Askarruttavatko vuokran eräpäivä tai muu laskuihin liittyvä? Lue lisää vuokrasta ja muista maksuista.

Näin löydät vuokralaskun:

1. Näet MyHoasin etusivulla tiedon siitä, mikä oma maksutilanteesi on, etsimällä etusivun näkymästä sopimukset ja maksut -osion.

Klikkaa osion alareunan Näytä sopimukset ja maksut -kohtaa (kuvassa), niin pääset tarkastelemaan osiota lähemmin ja etenet laskun maksutietoihin.

Huomaa, että maksamatta-kohdan tiedot päivittyvät viiveellä. Maksamatta jääneet vuokrat ilmestyvät tähän kohtaan vasta, kun vuokranmaksun eräpäivä on ohi. Myös maksamasi maksut päivittyvät vasta, kun maksu on saapunut Hoasin pankkitilille ja olemme ehtineet käsitellä sen.

Kuvakaappaus etusivun sopimukset ja maksut -osiosta. Osiossa näkyy asunnon osoite ja mitä vuokrasta on maksamatta. Punainen nuoli osoittaa kuvan alareunan linkkiin, jossa lukee Näytä sopimukset ja maksut.
Etsi etusivulta sopimukset ja maksut -osio ja valitse Näytä sopimukset ja maksut.

2. Sopimukset ja maksut -näkymässä pääset tarkastelemaan, mistä lasku koostuu ja miten se maksetaan. Täältä löydät myös halutessasi vuokrasopimuksen ja pystyt tarkastelemaan sinulle saapuneita asukaslaskuja erillislaskut-kohdassa.

Etene laskun maksutietoihin klikkaamalla ensimmäisen osion alareunan Näytä maksutiedot -painiketta (kuvassa).

Kuvakaappaus maksutiedot osiosta. Näyttää punaisella fontilla, mitä vuokrasta on maksamatta. Punainen nuoli kuvan alareunassa osoittaa ylläolevaa linkkiä, jossa lukee Näytä maksutiedot.
Valitse Maksutiedot-osiosta Näytä maksutiedot.

3. Seuraavassa näkymässä on avoin summa, joka sopimuksella on maksettavana.

Klikkaamalla Avaa maksutiedot -painiketta (kuvassa) aukeaa ponnahdusikkuna, jossa näet laskun maksamiseen tarvittavat tiedot, kuten tilinumeron ja viitenumerosi.

Laskun tiedot saa esiin painamalla Avaa maksutiedot -painiketta.

+ Laskun tulostaminen: Saat laskun tulostettua itsellesi, kun valitset ponnahdusikkunan alalaidasta kuluva kausi -painikkeen (kuvassa). Tulostettava versio aukeaa uuteen välilehteen.

Kuluvan kauden lasku on se, joka sinun pitää juuri tällä hetkellä maksaa. Edellisen kausi -painikkeesta pääset tarkastelemaan aiemmin saamasi laskun tulostettavaa versiota.


Olet nyt varjossa ""devstaging"". Poistu