Skip to content

Kaksio

Kaksion voi vuokrata yksin tai yhteisvastuullisella vuokrasopimuksella kumppanin tai kaverin kanssa. Kaksiossa on 1–2 huonetta, keittokomero/tupakeittiö/keittiö ja kylpyhuone. Kaksiot vuokrataan muuten kalustamattomina, mutta asunnoissa on vaatekaappi. Keittiöstä löytyy jääkaappi, pakastin ja liesi.

Kaksion hakeminen yksin

Kaksiota voi hakea yksin. Jos haluat hakea kaksiota yksin, täytä asuntohakemus ja valitse hakulomakkeella huoneistotyypiksi kaksio.

Kaksion hakeminen yhdessä

Kaksiota voi hakea yhdessä kumppanin tai kaverin kanssa, jos toinen tai molemmat hakijoista opiskelevat. Täyttäkää asuntohakemus yhdessä ja lisätkää hakemukselle molempien hakijoiden tiedot.

Kaksio vuokrataan yhteisvastuullisella vuokrasopimuksella. Se tarkoittaa sitä, että olette yhdessä vastuussa vuokran maksamisesta ja asunnon kunnosta. Jos vuokrat jäävät maksamatta, molemmat vuokralaiset siirtyvät perintätoimiston asiakkaiksi ja veloista aiheutuneet korko- ja muut kulut ovat molempien asukkaiden vastuulla. Jos yhteisvastuullinen vuokrasopimus kaverin kanssa ei houkuta, voi kaverin kanssa hakea myös samaan soluasuntoon.

Jos toinen asukkaista muuttaa pois ja irtisanoo asunnon, on pääsääntöisesti toisenkin asukkaan muutettava asunnosta pois. Asuntoon voi kuitenkin jäädä asumaan tietyissä tapauksissa. Tutustu Puoliso muuttaa pois yhteisestä asunnosta -sivulta löytyviin ohjeisiin siitä, mitä vaihtoehtoja sinulla on, jos haluat jäädä asumaan asuntoon yksin tai yhdessä jonkun toisen kanssa.

  • Kenelle: yksin tai yhdessä kumppanin tai kaverin kanssa hakevat
  • Asunnon vuokra (noin): 500-1230 euroa
  • Asunnon koko (noin): 33-87 m2
  • Lemmikit: kaksiossa saa pitää lemmikkiä

Tutustu huoneistotyyppeihin ja asumismuotoihin


Olet nyt varjossa ""devstaging"". Poistu