Skip to content
Etusivu Asuvalle Asunnon vaihtaminen

Hoas-asunnon vaihtaminen

Uuden Hoas-asunnon hakeminen

Voit vaihtaa asuntoa Hoasin sisällä. Kun haluat vaihtaa asuntotyyppiä tai asuinaluetta, hae uutta asuntoa täyttämällä asuntohakemus. Hoasin asukkaat eivät voi vaihtaa asuntoja tai soluhuoneita keskenään.

Asunnon hakeminen ei vielä päätä nykyistä vuokrasopimustasi, joten muista irtisanoa asunto joka tapauksessa, vaikka vaihtaisit toiseen Hoas-asuntoon. Irtisano vuokrasopimus vasta, kun olet hyväksynyt uuden tarjouksen.

Kiire vaihtaa asuntoa?

Jos asut Hoasilla ja sinulla on kiire vaihtaa asuntoa perheenlisäyksen tai eron vuoksi, pyrimme löytämään sinulle uuden asunnon nopeasti.

Vaihtoasuntoa tarjotaan sen hetken asuntotilanteen mukaan. Asunnon sijainti ja asuntotyyppi eivät välttämättä vastaa hakemuksella esittämiäsi toiveita.

Kiireellisessä asunnon vaihtotarpeessa täytä asuntohakemus ja valitse asunnon hakemisen syyksi:

  • Hoas-asunnon vaihto: Avio- tai avoero
  • Hoas-asunnon vaihto: Perheenlisäys

Liitä hakemukseen todistus hakemuksen perusteista, todistuksen voit liittää suoraan hakemukselle. Jos haet uutta asuntoa eron takia, todistusta ei tarvita.

Kiireellisyyden perusteella voimme tehdä sinulle yhden asuntotarjouksen. Jos et hyväksy tarjottua asuntoa, mutta haluat jatkaa asunnon hakemista, vaihda hakemukseen asunnon hakemisen syyksi esimerkiksi asunnon koko.

Puolison muutto asuntoon

Puoliso voi muuttaa kanssasi Hoas-asuntoon asumaan. Puolison lisäys sopimusosapuoleksi vaatii Hoasin hyväksynnän ja uuden vuokrasopimuksen. Soluun tai yksiöön yhteiskeittiöllä ei puoliso voi muuttaa. Jos puoliso on muuttamassa asuntoon, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Katso yhteystiedot ja aukioloajat.

Puolison muutto pois yhteisestä asunnosta

Kun toinen vuokrasopimuksen tehneistä osapuolista muuttaa pois asunnosta, on pääsääntöisesti toisenkin asukkaan muutettava. Avio- tai avoeron sattuessa voit hakea uutta asuntoa kiireellisyyden perusteella. Lisää asuntohakemukseen hakemisen syyksi avio- tai avoero.

Jos haluat jäädä nykyiseen asuntoosi asumaan yksin, ole mahdollisimman pian yhteydessä asiakaspalveluumme asiasta. Asuntoon jääminen saattaa olla mahdollista, jos jäävä asukas on päätoiminen opiskelija ja Hoasin asukasvalinnan kriteerit täyttyvät. Lue lisää: Puolison muutto pois yhteisestä asunnosta.

Rajoitettu asumisaika päättyy

Onko vuokrasopimuksessasi rajoitettu asumisaika? Jos rajoitettu asumisaikasi on päättymässä, mutta olet edelleen päätoiminen opiskelija, ole yhteydessä Hoasin asiakaspalveluun. Jos täytät yhä asukasvalinnan kriteerit, voimme päivittää vuokrasopimuksesi ja voit jatkaa yhä asumista asunnossasi.


Olet nyt varjossa ""devstaging"". Poistu