Skip to content
Etusivu Asuvalle Avainten palauttaminen

Avainten palauttaminen

Avaimet tulee palauttaa viimeistään vuokrasopimuksen päättymispäivää seuraavana arkipäivänä klo 9. Jos muutat toiseen Hoas-asuntoon, palautus on klo 16 mennessä. Voit palauttaa avaimet halutessasi jo aiemmin.

Avainten palauttamiseen on kaksi vaihtoehtoa: avain palautetaan joko suoraan Hoasin palvelukeskukseen tai annetaan uudelle vuokralaiselle avaintenluovutussopimuksella.

Avain Hoasille

Avaimen voi palauttaa Hoasin toimipisteelle (Pohjoinen rautatiekatu 29) suljetussa kirjekuoressa, jossa lukee selkeästi nimesi, poismuutto-osoite, palautuspäivä ja allekirjoituksesi. Jätä kuori toimiston ulko-oven vasemmalla puolella sijaitsevaan postiluukkuun. Toimiston ollessa auki avaimen voi myös palauttaa sisällä olevaan valkoiseen postilaatikkoon (sinun ei tarvitse ottaa vuoronumeroa).

Avain uudelle asukkaalle

Avaimen voi luovuttaa seuraavalle asukkaalle avaintenluovutussopimuksella. Löydät pdf-muotoisen sopimuslomakkeen Asiointi-sivulta. Molempien allekirjoittama sopimus tulee toimittaa meille viimeistään muuttopäivän aamuna klo 9 paperisena tai skannattuna sähköpostilla asumispalvelut[at]test.test.dev.hoas.fi.

Jos aiot toimittaa avaimen suoraan uudelle asukkaalle, sovi ajoissa, miten ja milloin täytätte, allekirjoitatte ja palautatte avaintenluovutussopimuksen.

Avaimia ei tule missään tilanteessa lähettää postilla tai jättää poismuuttaessa asuntoon. Autopaikan avaimet ja pysäköintiluvat tulee aina palauttaa Hoasille ja asukastoimikunnalta saadut avaimet takaisin toimikunnalle.

Oikein palautetut avaimet takaavat sen, että saat vakuutesi helpommin ja nopeammin takaisin. Jos avaimet hukkuvat tai ovat myöhässä, lukko on sarjoitettava uudelleen ja kulu veloitetaan sinulta.

Kaikki avaimet tulee palauttaa

Palauta huoneiston ja huoneen avainten lisäksi mahdolliset autopaikka-, postilaatikko- tai kulkuavaimet, pesulakortit ja -lukot, jätteenkeräysjärjestelmän avaimet sekä pysäköintiluvat.

Jos avainten palautus laiminlyödään eli avaimia tai avaintenluovutussopimusta ei palauteta Hoasille määräaikaan mennessä, asuntoon tilataan lukkojen sarjoitus ja tarvittaessa siivous. Sarjoituksesta ja jokaisesta puuttuvasta, rikkinäisestä ja väärin palautetusta avaimesta, kortista, lukosta ja luvasta laskutetaan poismuuttavaa asukasta Hoasin korvausvastuuhinnaston mukaisesti.


Olet nyt varjossa ""devstaging"". Poistu