Skip to content
Etusivu Uutiset Vuokrat nousevat ensi vuonna 2,9 %

Vuokrat nousevat ensi vuonna 2,9 %

Voimakkaasta kustannusten noususta huolimatta vuoden 2023 vuokrankorotukset saadaan pidettyä keskimäärin 2,9 prosentissa.

Tarkistamme vuokria vuodenvaihteessa 2023. Vuokrat nousevat keskimäärin 2,9 %, mutta asuntokohtainen korotus voi olla tätä pienempi tai suurempi. Kaikille asukkaille on toimitettu tieto oman asunnon uudesta vuokrasta sekä sähköpostilla että kirjeitse.

Vuokrantarkistuksien taustalla on voimakas kustannusten nousu. Esimerkiksi kiinteistöjen ylläpidon kustannukset ovat nousseet vuodessa 10,1 %, joista suurimpina sähkö 31,3 %.

Olemme opiskelijoiden perustama yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon säätiö ja vuokrien suuruus määräytyy siten, että niistä saatavilla tuloilla voidaan pyörittää vuokraustoimintaa, kiinteistöjen ylläpitoa sekä korjaus- ja uudisrakentamista.


Olet nyt varjossa ""devstaging"". Poistu