Skip to content
Etusivu Uutiset Ongelmat sähkönjakelussa

Ongelmat sähkönjakelussa

Viime päivien sähkökatkokset alkoivat sen jälkeen, kun Hoasin sähköntoimittaja vaihtui kesäkuun alussa. Uudella sähköntoimittajalla Lumme Energialla uudet sähkösopimukset eivät heidän virheestään johtuen alkaneet sovitusti.

Lumme Energialta saamiemme tietojen mukaan kaikkien kiinteistöjen sähköt pitäisivät nyt olla toiminnassa.

Mikäli sähköt eivät edelleenkään toimi, ota yhteyttä Helenin kytkentänumeroon (Helsingin alueella), p. 096178010 tai Carunaan (Espoon alueella) p. 0800 1 95011 ja pyydä kytkemään sähköt päälle. Mikäli sähköt eivät tämänkään jälkeen toimi, ota yhteys Hoas huoltopalveluun (09-5499 00 linja 3 / huolto@test.test.dev.hoas.fi).

Olemme äärimmäisen pahoillamme tilanteesta sekä sen aiheuttamasta haitasta ja tulemme varmistamaan, että jatkossa vastaavaa ei pääse tapahtumaan.


Olet nyt varjossa ""devstaging"". Poistu