Skip to content
Etusivu Uutiset Hoasin varausjärjestelmä Booking vaihtuu 20.2.2023: Booking väliaikaisesti pois käytöstä

Hoasin varausjärjestelmä Booking vaihtuu 20.2.2023: Booking väliaikaisesti pois käytöstä

Hoasin sauna- ja pesulavuorojen varausjärjestelmä Booking vaihdetaan uuteen Bookingiin 20.2.2023. Nykyinen Booking on käytössä 19.2.2023 asti ja tavoitteena on, että uusi versio olisi käytössä seuravana päivänä eli 20.2. Vaihdoksen yhteydessä Bookingin käyttöön tulee muutaman päivän käyttökatkos. Käyttökatkoksen aikana sauna- ja pesulavuorojen varaaminen ei ole mahdollista.

Uusi Booking toimii samalla tavoin kuin nykyinen Booking, mutta sen käyttäminen vaatii uudet käyttäjätunnukset. Saat uudet tunnukset sähköpostiisi 20.2. tai sen jälkeen. Vanhat käyttäjätunnukset eivät toimi enää uudessa Bookingissa, joten siirry käyttämään uusia tunnuksia 20.2. eteenpäin.

Nykyiseen Bookingiin tehdyt varaukset eivät siirry uuteen Bookingiin. Nykyiseen Bookingiin ei siis kannata tehdä varauksia pidemmälle kuin 19.2. Jos olet jo tehnyt varauksia pidemmälle kuin 19.2. varaamasi vuorosi eivät siis siirry uuteen Bookingiin, mutta saat vuorot varauskiintiöösi takaisin.

Saunojen lämmitysajat, lenkkisaunavuorot ja varausten enimmäismäärät säilyvät ennallaan uudessa Bookingissa. Pesuloiden aukioloajat ja varausten enimmäismäärät säilyvät ennallaan.


Olet nyt varjossa ""devstaging"". Poistu