Skip to content
Etusivu Uutiset Hakemusjärjestelmä uudistuu: Asuntohakemus kiinni 10.1.-14.2.2023 

Hakemusjärjestelmä uudistuu: Asuntohakemus kiinni 10.1.-14.2.2023 

Uudistamme asuntojen hakemisjärjestelmämme, jotta voisimme jatkossa tarjota asuntoja hakijoille nopeammin. Järjestelmänvaihdos aiheuttaa katkon hakemusten käsittelyssä. Asuntohakemus menee kiinni 10.1. ja avataan uudelleen 14.2.2023 kello 12.

Kun uusi hakemus avataan, kaikki hakijat joutuvat täyttämään hakemuksensa uudelleen. Koska yksiöhakijat ovat voineet odottaa asuntoa jo pitkään, huomiomme alkuperäisen yksiöhakemuksen jättöpäivän myös uudella hakemuksella – mikäli hakija on täyttänyt uuden hakemuksen 6.3.2023 klo 12 mennessä.

Hae asuntoa syksyllä alkaviin opintoihin maaliskuusta alkaen

Jos opintosi alkavat syksyllä, ehdit hyvin hakemaan asuntoa vasta uudistuksen jälkeen. Vältyt näin kahden hakemuksen täyttämiseltä!  


Olet nyt varjossa ""devstaging"". Poistu