Skip to content
Etusivu Uutiset Myllypurossa kolme uudiskohdetta vuokrauksessa – hae nyt

Myllypurossa kolme uudiskohdetta vuokrauksessa – hae nyt

Myllypuroon on valmistumassa joulu- ja tammikuun aikana yhteensä kolme uutta Hoas-taloa. Kaikkien vuokraus on alkanut ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan asuntoihin seuraavalla aikataululla:

  • Yläkiventie 9 joulukuu 2022
  • Myllymatkantie 7 joulukuu 2022
  • Yläkiventie 7 tammikuu 2023

Jos asuminen Myllypuron uusissa kohteissa kiinnostaa ja sinulla on jo voimassa oleva asuntohakemus, päivitä hakemustasi lisäämällä Myllypuro hakemiesi alueiden joukkoon. Tarkista myös, että asettamasi maksimivuokra on riittävä. Uudet hakijat voivat hakea kohteeseen täyttämällä asuntohakemuksen ja sisällyttämällä Myllypuron toivealueisiinsa.

Kaikkiin kolmeen taloon rakennetaan pääasiassa yksiöitä sekä jonkin verran perheasuntoina vuokrattavia kaksioita. Kevään 2023 aikana alueelle valmistuu neljäs kohde (Yläkiventie 4), jonka vuokraaminen aloitetaan myöhemmin tänä vuonna.


Olet nyt varjossa ""devstaging"". Poistu