Skip to content
Etusivu Uutiset Näin selvität parhaan sähkösopimuksen

Näin selvität parhaan sähkösopimuksen

Jos sähkö ei kuulu vuokraan, saattavat uudet kallistuneet sähkön hinnat tuntua budjetissa. Kaikkien sähköyhtiöiden hinnat ovat kallistuneet, mutta niiden välillä on myös eroja.

Sähkösopimus on hyvä kilpailuttaa säännöllisesti. Eli toisinaan on hyvä selvittää, voisitko saada toisesta sähköyhtiöstä edullisemman sopimuksen. Jos parempi tarjous löytyy ja vanha sopimuksesi ei ole määräaikainen, voit vaihtaa yhtiötä edullisempaan.

Olemme aloittaneet yhteistyön sähkönvertailupalvelu VertaaEnsin.fi:n kanssa. Vertailupalvelun avulla voit tarkastella erilaisia tarjolla olevia vaihtoehtoja keskenään.

Tarkimman vertailutuloksen saadaksesi katso aiemmista sähkölaskuista kulutuksesi suuruus ja syötä se palvelussa sille varattuun kohtaan. Voit tehdä vertailun myös palvelun arvioimalla kulutuksella, joka perustuu mm. asunnon kokoon.

Jokaisesta vertailupalvelun kautta solmitusta sähkösopimuksesta ohjautuu kymmenen euroa valitsemaamme lahjoituskohteeseen. Tällä hetkellä lahjoitus ohjautuu John Nurmisen säätiölle Itämeren suojeluun.

Jos sinulla on kysymyksiä vertailupalvelun käytöstä, voit olla suoraan yhteydessä VertaaEnsin.fi:n asiakaspalveluun numerossa 010 271 7291 (ma-pe 10-17, puhelu 0€ + pvm/mpm).


Olet nyt varjossa ""devstaging"". Poistu