Skip to content
Etusivu Uutiset DNA:n viisi vinkkiä opiskeluarkeen palaamiseen

DNA:n viisi vinkkiä opiskeluarkeen palaamiseen

Pitkän ja ennätyslämpimän kesän jälkeen pehmeä siirtymä opiskeluarkeen tulee varmasti tarpeeseen. Tässä DNA:n viisi vinkkiä, joilla opiskelu sujuu mutkattomasti.

1. Kokeile erilaisia ympäristöjä

Löydä itsellesi sopiva tila erilaisille tehtäville. Kokeile erilaisia tiloja opiskelupaikassasi, vaihda paikkaa kotona ja käy välillä mökillä tai vaikkapa kahvilassa, silloin kun siihen on mahdollisuus.

Eri ihmisille ja erilaisille tehtäville sopii erilainen ympäristö, ja välillä vaihtelu auttaa keskittymään. Kuulokkeista ja taustamusiikista voi myös joskus olla apua.

2. Varmista riittävä nopeus netille

Jotta suuret tiedostot latautuvat nopeasti ja etäluennot sujuvat, varmista että nettiliittymäsi ja laitteesi mahdollistavat nopean ja toimintavarman nettiyhteyden.

DNA:n toimittama Hoasnet 200 Mbit/s sisältyy Hoas-asuntojen vuokraan ja nopeamman liittymän tilaaminen onnistuu Hoas-asukkaan etuhintaan osoitteessa dna.fi/hoas.

3. Mukana kulkeva netti tekee netin käytöstä turvallista

Kun opiskelet esimerkiksi kahvilassa, avoimen WiFin sijaan on turvallisempaa käyttää mobiilinettiä, joka sujahtaa näppärästi sim-korttipaikalliseen läppäriin tai mukana kulkevaan DNA Matkamokkulaan. Saat tarjouksen DNA:n mobiilinettiliittymästä, kun syötät osoitteesi osoitteessa dna.fi/nettimukaan.

Netin jakamista puhelimesta ei suositella jatkuvaan käyttöön, sillä se lyhentää puhelimen käyttöikää ja saattaa rikkoa puhelimen akun. Jos käytät julkista WiFiä, suojaa yhteytesi ja yksityisyytesi VPN-palvelulla.

4. Minimoi häiriötekijät

Opiskelemiseen on vaikea keskittyä, jos ilmoituksia puskee puhelimeen ja koneelle erilaisista some- ja pikaviestipalveluista. Kun tarvitsee keskittyä, sulje pikaviestiohjelmat ja laita älä häiritse -tila päälle.

5. Muista tauot ja palautuminen!

Opiskeluun saattaa helposti uppoutua liiankin hyvin, kunhan ensin pääsee vauhtiin. Huolehdi siis siitä, että pidät riittävästi taukoja ja palaudut myös päivän aikana. Päivän päätteeksi kannattaa tehdä jotain kivaa, mikä vie ajatukset muualle ja nenän pois ruudusta.


Olet nyt varjossa ""devstaging"". Poistu