Skip to content
Etusivu Uutiset Remontoituja asuntoja vapaana Espoon keskuksessa

Remontoituja asuntoja vapaana Espoon keskuksessa

Espoon keskuksessa, osoitteessa Vieraskuja 5, valmistuu perusparannus heinäkuun lopussa. Kiinteistössä on vielä paljon vapaita kaksioita ja kolmioita perheille, kaveruksille tai pariskunnille. Kaksioiden vuokrat ovat 641e-661 e/kk ja kolmioiden 856e-876 e/kk. Yksiöt on jo pääosin vuokrattu.

Asuntojen keittiöt, kylpyhuoneet ja lattiat ovat kaikki uudistettu. Asunnot ovat tilavia, viihtyisiä ja moderneja; lattiat ovat puunväristä vinyylilankkua, keittiön kaapistot osin valkoiset ja osin tummat, ja työtasot tummaa laminaattia. Kylpyhuoneet on kaakeloitu vaalein ja tummin sävyin.

Vieraskuja 5, keittiö

Omnian Kirkkokadun, Lakelankadun ja Lehtimäentien toimipisteet sijaitsevat kiinteistön läheisyydessä. Espoon keskuksen juna-asema ja palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä. Junalla pääsee Helsingin keskustaan noin puolessa tunnissa, Leppävaaraan ja sen oppilaitoksiin noin 20 minuutissa.

Vieraskuja 5, kaapistot

Mikäli asuminen tässä kohteessa kiinnostaa ja sinulla on jo voimassa oleva asuntohakemus, päivitä hakemustasi lisäämällä Espoon keskus hakemiesi alueiden joukkoon. Tarkista myös, että asettamasi maksimivuokra on riittävä. Uudet hakijat voivat hakea kohteeseen täyttämällä asuntohakemuksen ja sisällyttämällä Espoon keskuksen toivealueisiin.


Vieraskuja 5, kylpyhuone

Vuokraa asunto Vieraskujalta

Tutustu kiinteistöön ja Espoon keskuksen alueeseen ja ja päivitä tai täytä asuntohakemus.


Olet nyt varjossa ""devstaging"". Poistu