Skip to content
Etusivu Uutiset Uusia yksiöitä ja perheasuntoja Myllypuroon

Uusia yksiöitä ja perheasuntoja Myllypuroon

Helsingin Myllypuroon osoitteeseen Yläkiventie 7 valmistuu tammikuuksi 2023 yhteensä 49 uutta opiskelijakotia. Yhdeksänkerroksisessa talossa on yhteensä 42 yksiötä ja 7 kaksiota (perheasunto).

Asunnoissa on valkoiset seinät ja vinyylilattia. Keittiökaapisto on valkoinen, välitilassa on betonin väriä mukaileva harmaa laminaattilevy ja työtaso on rosterinen. Kylpyhuoneen seinät on laatoitettu kahdella harmaan sävyllä ja lattialaatta on tummahko. Kaikissa asunnoissa on valmiina astianpesukone ja kylpyhuoneessa on paikka omalle pesukoneelle.

Yhdeksänkerroksisen talon ensimmäisestä kerroksesta löytyy pyörävarasto ja varastokopit. Ylimmässä kerroksessa on maksutta varattava asukassauna sekä kerhotila terasseineen. Talossa ei ole yhteiskäyttöistä pesutupaa, mutta asukkaiden käyttöön tulee keväällä 2023 valmistuvan Yläkiventie 4:n pesutupa. Kiinteistöön ei kuulu autopaikkoja.

Yläkiventie 7 sijaitsee 500 metrin päässä Myllypuron metroasemasta, ostarista sekä Metropolian kampuksesta. Kampuskeskittymästä löytyy myös Stadin AO sekä myöhemmin myös Helsingin uusi kielilukio. Hoasin taloja alueelle valmistuu yhteensä neljä.

Vuokria ja neliömääriä asuntotyypeittäin:

  • Yksiöt 24,5 m2: 539–559 e/kk
  • Perheasunnot 42 m2: 738–758 e/kk

Vuokraus aloitetaan pian – näin haet asuntoa Yläkiventieltä

Yläkiventien uusien kotien vuokraaminen aloitetaan loppukesällä ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan taloon tammikuun 2023 alussa.

Mikäli asuminen tässä uudessa kohteessa kiinnostaa ja sinulla on jo voimassa oleva asuntohakemus, päivitä hakemustasi lisäämällä Myllypuro hakemiesi alueiden joukkoon. Tarkista myös, että asettamasi maksimivuokra on riittävä. Uudet hakijat voivat hakea kohteeseen täyttämällä asuntohakemuksen ja sisällyttämällä Myllypuron toivealueisiin.

Yläkiventien asuntojen vuokraus

Tutustu Myllypuron alueeseen, katso kohteen tiedot ja jätä asuntohakemus.


Olet nyt varjossa ""devstaging"". Poistu