Skip to content
Etusivu Uutiset Opiskelijapuutarhurit 2022 -päävoitto Lappeenrantaan

Opiskelijapuutarhurit 2022 -päävoitto Lappeenrantaan

Suomen opiskelijapuutarhuri 2022 on valittu! Valtakunnallisen kilpailun voittaja löytyy Lappeenrannasta. Onnittelut voittajalle!

Kilpailun tuomarina toimineen puutarhatoimittaja Kati Jukaraisen vakuutti erityisesti se, että pienessä tilassa oli lähdetty rohkeasti toteuttamaan hyötypuutarhaa: ”Kasveja oli yhdistelty monipuolisesti, esimerkiksi samettiruusut tomaattien kanssa olivat kiva idea. Kokonaisuus oli toteutettu tosi kauniisti. Pieni parveke on tarkoitettu myös oleskeluun, mutta sen yhteyteen oli rakennettu kaunis hyötypuutarha.”

Lappeenrannan voittoisa opiskelijapuutarha

#Opiskelijapuutarhurit2022-kilpailussa etsittiin opiskelijoiden hienoimpia kasvatuksia. Kilpailuun otti osaa 36 viherpeukaloa Lappeenrannasta, Jyväskylästä ja pääkaupunkiseudulta. Voittaja saa palkinnoksi 200 euron lahjakortin puutarhaliikeeseen. Valtakunnallisen kilpailun voittajan lisäksi palkittiin osallistujia kunkin opiskelija-asuntoyhteisön puolesta.

Hoasin paikalliskisaan osallistui yli kaksikymmentä opiskelijapuutarhuria, joiden joukosta arvottiin kolme puutarhatarvikepaketin voittajaa. Onnea Sini, Johanna ja Lea ja puutarhuroinnin iloa jatkossakin kaikille osallistuneille!

Alla kuvasatoa Hoasin kisasta. Lisää kuvia myös Instagramissa hoas_fi-tilin stooreissa.


Olet nyt varjossa ""devstaging"". Poistu