Skip to content
Etusivu Uutiset Hae Hoas hostiksi viimeistään 31.5.

Hae Hoas hostiksi viimeistään 31.5.

Hoas etsii Hoas hosteja pitämään huolta kansainvälisten vaihto-opiskelijoiden asumisviihtyvyydestä 1.8.2022 – 31.5.2023 väliselle ajalle. Tavoitteena on neuvoa, olla läsnä ja luoda asumisviihtyvyyttä. Hostit toimivat vaihto-opiskelijoiden kohteissa Pasilan Junailijankujalla ja Kannelmäen Kitarajakujalla ja Klaneettitiellä.

Hoas hostit toimivat kummallakin alueella kahden hengen tiimeinä. Tiimien tehtävänä on toimia tutoreina vaihto-opiskelijoille sekä parantaa viestintää asukkaiden ja Hoasin välillä. Hoas hostit toimivat Hoasin ja vaihto-opiskelijoiden yhteyshenkilöinä auttaen heitä asumiseen liittyvissä kysymyksissä, sekä järjestävät yhteisiä tapahtumia asukkaille ja ylläpitävät Junailijankujan ja Kannelmäen Facebook-sivua.

Vastineeksi työtehtävästä saat korvauksen 300€/kk. Työtunteja kertyy noin 20-25 kuukaudessa. Saat myös kansainvälistä työkokemusta ja mahdollisuuden tavata ihmisiä eri puolilta maailmaa. Työtehtävä edellyttää asumista Junailijankujalla tai Klaneettitiellä 1.8.2022 – 31.5.2023. Hoas varaa hosteille asunnon talosta, mutta hostit maksavat vuokran itse.

Sinun tulisi olla
• reipas, sosiaalinen, ja kansainvälisesti suuntautunut
• organisointitaitoinen ja oma-aloitteinen
• erinomainen englannin kielen taidoiltasi
• Helsinkiä hyvin tunteva tutkinto-opiskelija
• toiminut asiakaspalvelutehtävissä esim. kesätöissä

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.5.2022 osoitteeseen asukastoiminta[at]test.test.dev.hoas.fi ja laita otsikkokenttään ’’Hoas host haku 2022 ja oma nimesi’’. Kerrothan hakemuksessa kummalle alueelle toivot pääseväsi.


Olet nyt varjossa ""devstaging"". Poistu