Skip to content
Etusivu Uutiset Uusia yksiöitä ja perheasuntoja Vermonniittyyn

Uusia yksiöitä ja perheasuntoja Vermonniittyyn

Espoon Vermonniittyyn osoitteeseen Anna Sahlsténin katu 4 valmistuu ensi lokakuuksi 136 uutta opiskelijakotia. Kahdeksankerroksisessa talossa on yhteensä 122 yksiötä ja 14 perheasuntoa.

Asunnot ovat viihtyisiä ja pinnat modernit; lattiat ovat vaalean tammen väristä vinyylilankkua ja seinät valkoiset. Kylpyhuoneissa on harmaa himmeäkiiltoinen lattialaatta ja valkoinen seinälaatta sekä tehosteseinä, joka on harmaata betonimaista himmeäkiiltoista laattaa.

Talon ensimmäisestä kerroksesta löytyy numeroiduilla telineillä varustettu pyörävarasto, maksutta käytettävät pyykinpesukoneet ja kuivausrummut sekä kerhotila. Ylimmässä kerroksessa on kaikkien asukkaiden käytössä oleva sauna sekä toinen kerhotila terasseineen.

Anna Sahlsténin kadun opiskelijatalo sijaitsee uudella Vermonniityn asuinalueella. Leppävaaraan kuuluva Vermonniitty on aivan Helsingin ja Espoon rajalla ja sieltä onkin helppoa käydä niin Sellossa ostoksilla kuin Talissa ulkoilemassa.

Vuokria ja neliömääriä asuntotyypeittäin:

  • Yksiöt 24-30,5 m2: 500–598 e/kk
  • Perheasunnot 40,5 m2: 689–709 e/kk

Vuokraus alkaa nyt – näin haet asuntoa Anna Sahlsténin kadulta

Vermonniityn uusien kotien vuokraaminen aloitetaan pian ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan taloon lokakuun alussa 2022.

Mikäli asuminen tässä uudessa kohteessa kiinnostaa ja sinulla on jo voimassa oleva asuntohakemus, päivitä hakemustasi lisäämällä Leppävaara-Vermonniitty hakemiesi alueiden joukkoon. Tarkista myös, että asettamasi maksimivuokra on riittävä. Uudet hakijat voivat hakea kohteeseen täyttämällä asuntohakemuksen ja sisällyttämällä Leppävaara-Vermonniityn toivealueisiin.


Olet nyt varjossa ""devstaging"". Poistu