Skip to content
Etusivu Uutiset Uusia yksiöitä ja perheasuntoja Kalasatamaan

Uusia yksiöitä ja perheasuntoja Kalasatamaan

Kalasatamaan metroaseman viereen osoitteeseen Työpajankatu 4 on valmistumassa ensi syyskuuksi 55 uutta opiskelijakotia. Kuusikerroksisessa talossa on yhteensä 45 yksiötä ja 10 perheasuntoa.

Yksiöt ovat kooltaan 23-29 neliötä ja kaksiot 40 neliötä. Talon sisäpihan puolella on kolme yksiötä, joissa on omat sisäänkäynnit.

Talon ensimmäisestä kerroksesta löytyvät pyörävarastot, maksutta käytettävät pyykinpesukoneet ja kuivausrummut sekä asukkaiden yhteiskäyttöiset kerhotilat. Ylimmässä kerroksessa on kaikkien asukkaiden käytössä oleva sauna terasseineen.

Työpajankatu 4 on autoton asuinkohde. Jokaiselle asukkaalle on oma numeroitu pyörätelinepaikka lukitussa pyörävarastossa.

Vuokraus aloitetaan pian – näin haet asuntoa Työpajankadulta

Kalasataman uusien kotien vuokraaminen aloitetaan pian ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan taloon syyskuun alussa 2022.

Mikäli asuminen tässä uudessa kohteessa kiinnostaa ja sinulla on jo voimassa oleva asuntohakemus, päivitä hakemustasi lisäämällä Kalasatama hakemiesi alueiden joukkoon. Tarkista myös, että asettamasi maksimivuokra on riittävä. Uudet hakijat voivat hakea kohteeseen täyttämällä asuntohakemuksen ja sisällyttämällä Kalasataman toivealueisiin.

Vuokria ja neliömääriä asuntotyypeittäin:

  • Yksiöt 23-29m2: 614–686 e/kk
  • Perheasunnot 40m2: 870–890 e/kk

Olet nyt varjossa ""devstaging"". Poistu