Skip to content
Etusivu Uutiset Hoas on vuoden rakennuttaja 2021

Hoas on vuoden rakennuttaja 2021

RAKLI ry valitsi Hoasin Vuoden rakennuttaja -palkinnon saajaksi.

Valintaa perusteltiin mm. seuraavalla tavalla: ”Hoas on aktiivinen rakennuttamisen edelläkävijä, joka on rohkeasti tarttunut erityisesti perusparannusten laadun, tuottavuuden ja vastuullisuuden parantamiseen sekä haasteellisiin käyttötarkoitusmuutoshankkeisiin. Oppeja saaduista kokemuksista Hoas on jakanut laajasti rakentamisalan kanssa.”

Olemme iloisia ja ylpeitä tunnustuksesta, sillä halumme jatkuvaan kehittymiseen ja kehittämiseen on tuonut tuloksia ja näkyy selvästi myös ulospäin. Olemme näyttäneet todeksi sen, että rakennuttamisen edelläkävijyys ja kohtuuhintaisen laadukkaan opiskelija-asumisen tarjoaminen samaan aikaan on mahdollista.

Kiitämme rohkeita yhteistyötahojamme, omia huippuosaajiamme sekä inspiroivaa opiskelijakenttää ja rakennusalan kasvavaa kehityshalua.

Lue palkinnosta ja sen perusteista lisää Raklin tiedotteesta.


Olet nyt varjossa ""devstaging"". Poistu