Skip to content
Framsida Nyheter Bli en Hoas host för utbytesstudenter – Ansök nu!

Bli en Hoas host för utbytesstudenter – Ansök nu!

Hoas letar efter värdar som kan göra Junailijankuja, Kitarakuja och Klaneettitie till ett hem för utbytesstudenter från 1.8.2023 till 31.5.2024. Målet är att förbättra vägledningen och boendekomforten. Det kommer att finnas två Hoas hosts i båda områdena Pasila och Kannelmäki som arbetar tillsammans som ett team. De fungerar som en länk mellan Hoas och hyresgästerna. Utöver det innefattar värdarnas uppgifter att organisera sociala evenemang för studenterna (t.ex. ett välkomstevenemang), hjälpa dem med frågor om boendet, sköta Junailijankuja och Kannelmäkis Facebook-sidor samt rapportera om problem.

Vi letar efter studenter som:

  • trivs i en internationell miljö
  • känner till Helsingforsregionen
  • tar initiativ och har goda organisatoriska färdigheter
  • talar flytande engelska
  • har erfarenhet av kundservice, exempelvis från sommarjobb.

Hoas host får en månadslön på 300 euro. Det kommer att finnas 20-25 arbetstimmar varje månad. Du kommer även att få värdefull erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö och lära känna människor från hela världen. Arbetet kräver att du bor på Junailijankuja eller Klaneettitie från 1.8.2023 till 5.6.2024.

Hoas kommer att reservera lägenheten för värdarna, men värdarna behöver själva betala hyran. Skicka din ansökan senast 4.8.2023 till exchangestudentservices[at]test.test.dev.hoas.fi. Skriv ”Hoas host application 2023 och ditt namn” i ämnesraden. Vänligen ange i ansökan vilket område du önskar.

Utbytesstudenter på Hoas


Your current shadow instance is ""devstaging"". Exit