Skip to content
Frontpage Pre-application

EN: Asuntohakemus (pre-application)

"*" indicates required fields

Kieli / Språk / Language*

Opiskelijan asuntohakemus

Voit hakea asuntoa heti kun opiskelupaikkasi pääkaupunkiseudulla on varmistunut. Mitä useamman asuinalueen ja huoneistotyypin hakemuksellesi valitset, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on saada asunto.


Asuntoa voi hakea myös lyhyempään oleskeluun pääkaupunkiseudulla. Asuntoa määräajaksi voi hakea opiskelija, jolla on esimerkiksi opintoihin liittyvä työharjoittelu, opintoja tai kesätyö pääkaupunkiseudulla.

Vaihto-oppilaan asuntohakemus

Vaihto-oppilailla on erillinen hakemuslomake, jolla haetaan kalustettuja asuntoja. Vaihto-oppilasasuntojen hakukausi alkaa syyslukukaudeksi 1.4. ja kevätlukukaudeksi 30.9. Vaihto-oppilasasuntoa voi hakea hakukauden aikana jo ennen kuin opiskelupaikan saaminen Suomesta on vahvistunut.


Lisätään tähän vielä kuvaus, että vaihto-opiskelija voi hakea asuntoa myös normaalilla hakemuksella.

Valitse hakemustyyppi*

Hoas tietosuojakäytäntö

Hoas on yleishyödyllinen eli voittoa tavoittelematon säätiö. Hoasin asukasvalintaa ohjaa valtion asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA. Sopimussuhteen syntymisen ja vuokrasuhteen ylläpitämisen edellytyksenä on, että saamme asunnonhakijoilta ja asukkailtamme tarvittavat henkilötiedot. Voit tarkistaa tietosuojaselosteestamme, miten käsittelemme henkilötietojasi eri asiakaspolun vaiheissa. Lue tarkemmin täältä, miten käsittelemme henkilötietoja.


Your current shadow instance is ""devstaging"". Exit